Εξερεύνησε τη σειρά των προϊόντων μας

Del Maguey

Το 1995, ο γνωστός καλλιτέχνης Ron Cooper αποφάσισε να δημιουργήσει τη Del Maguey. Ο σκοπός του ήταν να καινοτομήσει και να προσφέρει στην αγορά το πρώτο παραδοσιακό 100% οργανικό Mezcal. Δημιούργησε στενές σχέσεις με τους κατοίκους των ιστορικών χωριών Oaxaca, Mexico, Del Maguey και με τη βοήθεια τους δημιούργησε μια σειρά signature mezcals, οι οποίες χαρακτηρίζονται από το χωριό στο οποίο παράγονται.

VIDA

Είναι δυο φορές απoσταγμένο, πολύ αργά σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες για να δοθεί η γεύση και οι προδιαγραφές που υπογραμμίζουν την πολυχρηστικότητα του στα cocktails. Αρώματα από βανίλια, νότα μελιού και ψημένη αγαύη και γεύσεις από τζίντζερ, κανέλα, καμένο σανταλόξυλο, μπανάνα και μανταρίνι.

Chichicapa

Το χωριό Chichicapa χωρίζεται από την κοιλάδα της Oaxaca από μια οροσειρά. Η κοιλάδα είναι απέραντη, περίπου τριάντα μίλια βαθιά και δέκα μίλια πλάτος. Το κλίμα είναι έρημο και τροπικό, με μπανανιές, guava, μάνγκο και άλλα εξωτικά φρούτα. Γεύσεις από πολλά εσπεριδοειδή και πολύ περίπλοκο χαρακτήρα.

Crema De Mezcal

Διπλά αποσταγμένο από 100% ώριμη αγαύη Espadin και παραγμένο με τον 400 ετών χειροποίητο τρόπο.Νότες από βανίλια και αχλάδι και γεύσεις από αμύγδαλο, μήλο, καφές, ανανά

Tobala

Η αγαύη Tobala βρίσκεται εκεί στα φαράγγια του υψηλότερου υψομέτρου στη σκιά των βελανιδιών. Η Tobala είναι διαφορετική από τη αγαύη Espadin ή την αγαύη Azul (μπλε). Η παραγωγή όμως είναι περιορισμένη για να μπορεί να συνεχίσει με τον παραδοσιακό τρόπο! Η Tobala έχει γλυκά και φρουτώδη αρώματα και γεύσεις από μανγκό και κανέλα.

Santa Catarina Minas Arroqueño

Αυτή η ειδική έκδοση 360 φιαλών είναι παρασκευασμένη από την τεράστια ημι-άγρια αγαύη Arroqueño. Οι αγαύες ψήθηκαν σε ένα κωνικό λάκκο πάνω σε καυτούς βράχους, θάφτηκαν στη γη για τρεις ημέρες, ζυμώθηκαν για τριάντα μέρες, και στη συνέχεια αποστάχθηκαν δύο φορές πολύ αργά σε έναν παλιό αποστακτήρα από πηλό με σωλήνες από μπαμπού. Το Arroqueño έχει νότες από πεπόνι και λίγο σοκολάτα.

San Luis del Rio Azul

Κατά τη διάρκεια της έλλειψης αγαύης στη Jalisco τα έτη 2000-2004 κατέβηκαν για να αγοράσουν Espadin. Έφεραν μαζί τους τη baby Maguey Azul για να τη φυτέψουν σε περίπτωση που υπήρχε μια άλλη έλλειψη μελλοντικά. Επτά χρόνια αργότερα αυτή η αγαύη Azul είναι πολύ ώριμη και έχει ψηθεί στη γη, έχει γίνει η ζύμωση, έχει αποσταχθεί δύο φορές με τον χειροποίητο, παραδοσιακό τρόπο. Στην αρχική έκδοση 900 φιαλών, η Azul έχει μια ξεχωριστή κρεμώδη αίσθηση στο στόμα με εσπεριδοειδή και αποξηραμένα τροπικά φρούτα.

Espadin Especial

Ο δεκαπενταετής παραγωγός της Tobala ζήτησε από την Del Maguey να φέρει το mezcal του φτιαγμένο από Espadin. Αυτή η πρώτη κυκλοφορία περιελάμβανε μόνο 330 φιάλες. Το Espadin Especial είναι υπέροχα λουλουδάτο, με μια διακριτική νότα βανίλιας, εσπεριδοειδών και ανανά με λίγο καραμέλα.

Wild Tepextate

Ο παραγωγός της Tobala έχει προσφέρει στην Del Maguey μια σπάνια άγρια αγαύη, την Tepextate. Αυτό το φυτό μεγαλώνει σε μεγάλο υψόμετρο σχεδόν κάθετο από βράχους στις πλευρές των βουνών. Νότες από καραμελωμένη μπανάνα και η γλυκύτητα μεταφέρεται στην ουρανίσκο με νότες φρούτων πάθους και marzipan.

Skyspirits.gr © 2020

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!