Εξερεύνησε τη σειρά των προϊόντων μας

Diplomatico

Η ιστορία του Diplomatico ξεκίνησε στη Βενεζουέλα το 1959. Τότε χτίστηκε το διάσημο αποστακτήριο της DUSA, όπου παράγεται το Ron Diplomatico. Η περιοχή δεν επιλέχθηκε τυχαία. Βρίσκεται στους πρόποδες των Άνδεων και για το λόγο αυτό έχει πρόσβαση στα πιο γλυκά και ποιοτικά ζαχαροκάλαμα της Βενεζουέλας!Όμως, η ιστορία του ανθρώπου που ενέπνευσε το Diplomatico είναι πολύ παλαιότερη από το αποστακτήριο. Ο Don Juancho Nieto Melendez έζησε στις αρχές του 19ου αιώνα. Το πάθος του ήταν να ταξιδεύει και να ανακαλύπτει νέους τρόπους παραγωγής ρουμιού. Έγινε γνωστός για την αφοσίωση του και την αυθεντικότητα της προσωπικότητας του κι έτσι η προσωπική του συλλογή ονομάστηκε "Ambassador's Reserves". Ο Don Juancho Nieto Melendez είναι η εμβληματική φιγούρα που βρίσκεται σε όλες τις ετικέτες Diplomatico.

Reserva Exclusiva

Το #1 της σειράς, ένα blend από ρούμια που αφήνονται για περίπου 12 χρόνια σε βαρέλι. Αρώματα από σανδαλόξυλο, φλούδα πορτοκαλιού, σφένδαμο και μπαχαρικά

Mantuano

Ένα εξαιρετικό blended ρούμι παλαιώσης έως 8 ετών.
Εξαιρετικά ισορροπημένο με ένα προφίλ γεύσης ιδανικό για cocktails. Παρόλα αυτά η πολυπλοκότητα του Mantuano θα προσελκύσει ακόμη και αυτούς που προτιμούν ένα ρούμι σκέτο.

Planas

Ένα εξαιρετικό blended ρούμι παλαιώσης έως 6 ετών. Το γευστικό προφίλ του έχει τροπικά αρώματα, όπως ο αλεσμένος καφές και η καρύδα, τα οποία οδηγούν σε ελαφρώς φρουτώδη και κρεμώδη γεύση.

Single Vintage

Είναι το αποτέλεσμα από μία συλλογή ρουμιών της συγκεκριμένης χρονιάς. Η παραγωγή των ρουμιών που έχουν επιλέγει είναι από την ίδια παραγωγή, τα οποία αποστάζονται σε διαφορετικούς αποστακτήρες και παλαιώνουν με διαφορετικό τρόπο (σε βαρέλια είτε από bourbon είτε από malt whiskeys για μέσο όρο 12 χρόνια) πριν γίνει η ανάμειξη. Μετά την ανάμειξη το τελικό προϊόν αφήνεται για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε βαρέλια από Ισπανικό sherry για να πάρει τις τελευταίες πινελιές. Νότες από καπνό, μπαχαρικά, βανίλια, αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα.

Περιορισμένης διαθεσιμότητας

Ambassador

To Diplomatico Ambassador δημιουργήθηκε από τον Tito Cordero και είναι ένα blend 100% από heavy rums, που παλαιώνουν για περισσότερο από 12 χρόνια σε βαρέλια από bourbon.

To τελικό blend παλαιώνει για extra 2 χρόνια σε βαρέλια από Pedro Ximenez sherry. Αυτό το εξαιρετικό ρούμι βγάζει αρώματα από πούρο, καπνό, αποξηραμένα φρούτα, σταφίδα και μοσχοκάρυδο.


Περιορισμένης διαθεσιμότητας

Distillery Collection No 1 Batch Kettle

Η σειρά περιορισμένης έκδοσης, The Distillery Collection, επιτρέπει στους λάτρεις των αποσταγμάτων να βιώσουν την καθαρή ουσία των διαφορετικών μορφών του Diplomatico.
Το Batch kettle #1, μια πιο ιδιαίτερη μέθοδος που επιτρέπει περιορισμένο όγκο απόσταξης, δίνει χαρακτηριστικά από άγρια λουλούδια και νότες από βανίλια σε μια μοναδική ισορροπία.
Η κομψότητα όμως του Batch Kettel δεν τελειώνει εκεί, αφού οι ώριμες γεύσεις κόκκινου φρούτου συμπληρώνονται με νότες από ψημένη καραμέλα, λόγω της 6ετής παλαίωσης του σε βαρέλια από αμερικάνικη δρυ.

Distillery Collection No 2 Barbet

H σειρά περιορισμένης έκδοσης, The Distillery Collection, επιτρέπει στους λάτρεις των αποσταγμάτων να βιώσουν την καθαρή ουσία των διαφορετικών μορφών του Diplomatico.
Το ιδιαίτερο Barbet #2 αποκαλύπτει στο ρούμι τροπικά αρώματα φρούτων και γεύσεις εσπεριδοειδών.
Ισορροπημένο αρκετά με το καψαλισμένο ξύλο του βαρελιού, λόγω της 4ετούς παραμονής του σε αμερικάνικη δρυ, ελαφρώς ξηρό και φρέσκο με μια μακριά επίγευση στην παλέτα.

Distillery Collection No 3 Pot Still

Σύντομα Διαθέσιμο.

Skyspirits.gr © 2019

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!