Crème Brulee

Έχετε ποτέ ενδώσει σε κρέμα βανίλιας με καραμελωμένη κρούστα από πάνω? Η αντίθεση ανάμεσα στη ζεστή στρώση και στην πεντανόστιμη κρέμα είναι ο λόγος που έχει κάνει το Crème
Brûlée ένα από τα αγαπημένα γλυκά της Γαλλίας. H Crème Brûlée δημιουργήθηκε το 17ο αιώνα. Έγινε trend τη δεκαετία του '80, χάρη στον διάσημο Chef, με αστέρι Michelin, Paul Bocuse ο οποίος έκανε μια διαφορετική έκδοση πιό ελαφριά και πιό γευστική. To σιρόπι MONIN Crème Brûlée συνδιάζει τις νότες της καψαλισμένης ζάχαρης με την έντονη γεύση της βανίλιας για τέλειες συνταγές και δελεαστικά cocktail...δοκιμάστε το και δεν θα απογοητευτείτε.

Συνταγές / Χωρίς Αλκοόλ
Crème Brûlée Latte
20 ml MONIN Crème Brûlée
120 ml γάλα
1 δόση espresso
Ζεστάνετε όλα τα υλικά εκτός από τον καφέ σε γαλατιέρα. Σερβίρετε σε κούπα και προσθέστε τον καφέ.
Χρήση
Cocktails, mocktails, ροφήματα, καφές, ζαχαροπλαστική
Skyspirits.gr © 2019

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!