Κάστανο/Chestnut

Το κάστανο ήρθε στην Ευρώπη από τη Σαρδινία. Γι αυτό ο καρπός ονομαζόταν "Sardinian Nut". Τα κάστανα μπορούν να ψηθούν και να μαγειρευτούν, σε κατσαρόλα ή στον ατμό. Τα ολόκληρα κάστανα επίσης συνοδεύουν συνήθως και πιάτα με κρέας. Τα κάστανα σε σιρόπι χρησιμοποιούνται σε κέικ, γλυκά και επιδόρπια. Δοκιμάστε MONIN Chestnut και απολαύστε το πραγματικό κάστανο στα ροφήματα σας.

Συνταγές / Με Αλκοόλ
Chestnut Caï
20 ml MONIN Chestnut
10 ml MONIN Gum
50 ml cachaça
3 κομμάτια lime
Πιέστε με γουδοχέρι το lime με τα σιρόπια MONIN σε ποτήρι χαμηλό. Προσθέστε πάγο και cachaça και ανακινείστε.
Συνταγές / Χωρίς Αλκοόλ
Nut Shake
30 ml MONIN Chestnut
180 ml γάλα
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε σε shaker με πάγο. Ανακινείστε δυνατά και σερβίρετε σε ποτήρι με πάγο.
Χρήση
Cocktails, mocktails, ροφήματα, καφές, ζαχαροπλαστική, μαγειρική
Skyspirits.gr © 2019

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!