The Japanese Bitters

Τα Japanese Bitters είναι παγκοσμίως τα πρώτα εγχώρια aromatic bitters που χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα συστατικά που γεννιούνται στη φύση της Ιαπωνίας.

Εφαρμόζοντας την φρεσκάδα των συστατικών, τα Japanese Bitters δημιουργούνται με τη χρήση των συστατικών τους στο μέγιστο δυνατό!

Umami

Η Ιαπωνία είναι διάσημη παγκοσμίως για τις διαδικασίες ζύμωσης της, η οποία συχνά περιλαμβάνει τη χρήση του Koji.

Στη διαδικασία ζύμωσης koji, κάθε συστατικό αποσυντίθεται σε αμινοξέα που έχει ως αποτέλεσμα τη γεύση του umami.

Το στοιχείο του umami είναι μία από τις 5 βασικές γεύσεις.

Το Umami Bitters έχει προσεκτικά επιλεγμένα υψηλής ποιότητας υλικά από όλη την Ιαπωνία, φύκια, νιφάδες από παλαμίδα και αποξηραμένα μανιτάρια shiitake, τα οποία συνθέτουν τα περισσότερα συστατικά του umami.

Η ισορροπία μεταξύ των συστατικών και των εσπεριδοειδών δημιουργείται με την μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Shiso

Το Shiso είναι συνώνυμο με το γαστρονομικό βότανο, το μπαχαρικό ή το σύνολο των φυτών ποικιλίας Perilla, που ανήκουν στην οικογένεια της μέντας.

Yuzu

Το Yuzu είναι ένα εσπεριδοειδές καταγωγής από τον νότο της Ιαπωνίας και είναι πολύ αρωματικό.

Αγοράζονται απευθείας από τους αγρότες του νομού Tokushima, γνωστή ως περιοχή παραγωγής yuzu!

Skyspirits.gr © 2019

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!